Gardūs sojos kepsniukai


Jums prireiks:
4 sojos paplotėliai
vištienos sultinio kubelis
kiaušinis,
džiūvėsėlių (kepsniukams apvolioti),
druska, pipirai, petražolės, čili milteliai,
200g pievagrybių,
200g smulkiai supjaustytų raudonųjų ir geltonųjų paprikų,
200g grietinėlės,
truputis patarkuoto olandiško sūrio,
100g kapotų pistacijų

Veiksmai:
Kepsniukus valandą pamirkinti vištienos sultinyje, išplakti kiaušinį su ‘Vegeta’, pipirais ir čili, apvolioti kepsniukus, ir po to pavolioti džiūvėsiuose, ir taip kokius tris kartus, kad kepsniukai gerai būtų apsupti tešlos.
Įkaitinti keptuvį ir iškepti kepsniukus, gerai apkepti, kad įgautų aukso spalvą, išimti ir padėti šiltai. Supjaustyti grybus ir kepti svieste, po to suberti paprikas, susmulkintas ir kapotas pistacijas, ir pakepinti kelias minutes, supilti grietinėlę ir idėti truputį prieskonių ir kelis lašiukus citrinų sulčių, uždengus patroškinti ir ant padažo uždėti kepsniukus, tik nemaišyti su padažu, jie turi įgauti padažo skonį. Viską sudėti į lėkštę ir apšlakstyti padažu.



Design by Joe Fischler for Wordpress Skins