Šprotų ir bulvių troškinys


Jums prireiks:
apie 100 g ančiuvių arba šprotų aštriame padaže
2 valgomieji šaukštai ančiuvių (šprotų) aštraus padažo
6 virtos bulvės
2 svogūnai
2 kiaušiniai
200 ml pieno

Veiksmai:
Svogūnus nulupkite ir susmulkinkite. Pusę svogūnų sudėkite ant riebalais ištepto kepimo indo dugno, užpilkite 1 valgomąjį šaukštą ančiuvių arba šprotų padažo, sudėkite supjaustytas bulves ir smulkintus ančiuvius (šprotus). Sudėkite likusius svogūnus. Išplakite kiaušinius su pienu ir likusiu valgomuoju šaukštu ančiuvių (šprotų) padažo. Supilkite mišinį į kepimo indą. Kepkite 220 0C temperatūroje apie 20 minučių.



Design by Joe Fischler for Wordpress Skins