Tortas "Kupstas"


Jums prireiks:

Baltas biskvitas         200 g
Cukatos                    100 g
Juodasis šokoladas   50 g
Varškė                       300 g
Cukrus                      100 g
Vyšnių likeris             4 šaukštai
Grietinėlė                  125 ml
Migdolų drožlės         5 šaukštai
Vyšnių sirupas           4 šaukštai
Aliejus
Cukraus pudra

Veiksmai:

Kupolo formos indą plonai ištepkite aliejumi, užsijokite cukraus pudros ir išklokite plonais, supjaustytais biskvito lakštais, suvilgytais vyšnių sirupu. Sudėkite įdarą ir uždenkite plonu biskvito lakštu.
Įdaras: susmulkinkite cukatas, sutarkuokite šokoladą. Varškę sumaišykite su cukrumi, likeriu, cukatomis ir šokoladu. Tortą atšaldykite, išimkite iš formos, aptepkite plakta grietinėle, apibarstykite migdolu drožlėmis. Galima papuošti šokoladu, uogomis.



Design by Joe Fischler for Wordpress Skins